Sund og Vital Hele Livet
Behandling Baseret på DIN Puls
Sund levevis den bedste  Medicin!

rygeafvænning

Medut peciatis uomnistu sam dolorem qvertse jertas am rem apque nveritati quasvitae dicta sucabo nerafaesa lepque nveritati quasvitae dictuplicab jertesira kertyas nemo eniptaia volernatur aut oditaut. onsequuntur magni dolores eo qui ratione voluptatemsequi nesciunt, neque porro quisquam estqui dolorem ipsum, quia dolor.

read more

Princippet i ondamedbehandling

naurens helende kraft
Hvordan virker Ondamed
Det kan bedst forklares ved at bede dig tænke på EKG der opfanger
elektricitet fra hjertet, og EEG der opfanger elektricitet fra hjernen,
filosofien er simpelt hen at det ikke kun er hjerne og hjerte der har
elektriske bølger, men at alle vore organer har elektriske bølger, både
raske og syge organer udsender disse bølger og det er med
med dem Ondamed arbejder.
identificer og behandel problemet
Det er klientens puls der bestemmer behandlingen
Ondamed er baseret på princippet om elektromagnetisk induktion. Ondamed -enheden frembringer et fokuseret pulserende elektromagnetisk felt, der trænger dybt ind i en målrettet region af kroppen for smertefrit at stimulere vævet og kickstarte de cellulære aktiviteter. Ondamed fremkalder bittesmå mikro-strømme i vævet og en form for biofeedback kendt som det "vaskulære autonome signal (VAS)", påvises via pulsen, der bruges til at vælge de relevante frekvenser og anatomiske steder for stimulation, som er unikke for hver enkelt patient
gør ingen skade
IKKE-invasiv behandling
Behandlingen er, helt sikker og effektiv for en bred vifte af lidelser og har gennem de 20 år systemet er anvendt til behandling, ingen kendte bivirkninger.

I første omgang, kan patienter føle en forværring på grund af den afgiftende effekt, også kaldet en helbredende krise eller Herxheimer reaktion, men disse effekter aftager oftest meget hurtigt.

DIN KROP ER DIN LÆGE
Den naturlige vej til et godt helbred
Den cellulære*elektriske biofeedback fra Ondamed-enheden øger klientens bevidsthed og bevidste kontrol af fysiologiske akyiviteter, som gør det muligt for klientens eget system at bringe krop og sind frem imod en hurtig og varig helbredelse. Erfaringen viser at mange tilstande forbedres hurtigt, som om kroppen simpelthen har haft brug for et signal for at kickstarte den helbredende proces. I nogle kliniske forsøg, har 85% af patienterne følt en positiv og gavnlig virkning af deres Ondamed behandlinger..

sidste nyt

Vort første nyhedsbrev har vi valgt at dedikere til kvinder og deres udfordringer med at opnå ultimativ sundhed. ...

Interdum vitae,dapibus ac
Aertsertas am rem apque nveritatiquasvi- tae dicta sucabo nerafaesalepque nveri- tati quasvitae dictuplicab jertesira ...

lertsaes lasettanasert tas
Diskertas lorem
Qem apque nveritatiquasvitae dicta
sucabo nerafaesalepque nveritati quasvi-
tae dictuplicab jertesira ertyasnemo...